Bezoek studenten uit Turkije

Op maandag 10 april is er een groep 4e jaars studenten samen met hun docenten op bezoek geweest bij de Ibs Nour te Den Bosch. Zij komen uit uit de plaats Keklit in de provincie Gumushane (Turkije). Gedurende een periode van twee weken gaan zij meerdere instellingen en scholen bezoeken en krijgen zij trainingen in hoe zij beter les kunnen geven aan kinderen.

Tijdens het bezoek aan de Ibs Nour heeft de directeur samen met twee docenten uitleg gegeven over wat er zo bijzonder is aan de school. Vooral de Islamitische grondslag en de extra aandacht en inspanning op gebieden zoals taal en rekenen, maar ook de ahlaaq waren dingen die de studeten zijn bijgebleven. Ook het feit dat er met behulp van een remedial teacher meer aandacht gegeven kan worden aan het individuele kind is hen bijzonder bevallen.
  • Bezoek studenten Turkijke.png