"Worden wie je bent"
كن من تكون
Kim olduğunu öğren

Het Team van Nour

 

Schoolleiding 
Wij hebben op onze school een directeur. Daarnaast is er een Intern begeleider, taalcoördinator en gedragsspecialist. Zij voeren het beleid van het bestuur uit en zijn eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze school. Wij proberen als directie zo bereikbaar mogelijk te zijn voor u. 

 

Groepsleerkrachten 
De meeste leraren op onze school zijn groepsleerkrachten. Zij zijn juf of meester van een eigen groep leerlingen en hebben daar de dagelijkse zorg voor. Zij zijn het eerste aanspreekpunt als het gaat om zaken die uw kind aangaan. Vanuit SIMON zijn competenties vastgesteld waaraan een leerkracht op Nour moet voldoen. Nieuwe collega’s worden hierop gecoacht.  

 

Interne Begeleiding en Remedial Teaching 
Op onze school hebben wij een  interne begeleider. De eigen leerkrachten geven aan kinderen waarbij dit nodig is remedial teaching in de klas. Daarnaast kan er door een collega een aantal malen buiten de klas worden gewerkt met de rugzakleerlingen.  

 

Administratie 
Op onze school hebben wij voor 3 dagen in de week de beschikking over een secretarieel medewerkster.  

 

Bereikbaarheid

Het kan zijn dat u een vraag heeft of iets over uw kind met ons wilt bespreken. Dat is uiteraard altijd mogelijk. Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn elke dag tot minstens een uur na schooltijd aanwezig. Wij zouden het heel fijn vinden als u probeert ons zoveel mogelijk op school te bereiken. 

 

Directie

Aan het begin en het einde van de schooltijden is er meestal iemand aanwezig in de directiekamer. U kunt ons altijd aanspreken en indien nodig maken wij een afspraak.   

 

Vervanging 
Uiteraard kan het gebeuren dat er een leerkracht ziek wordt. In het hele onderwijs is vervanging een flink probleem. Wij zullen altijd eerst proberen een afwezige leerkracht te vervangen. Lukt het ons niet een adequate oplossing te vinden, dan kan het voorkomen dat de kinderen een dag thuis zullen zijn. Dit gebeurt dan niet zomaar; ouders worden daarvan altijd via een brief, minimaal een dag van tevoren, op de hoogte gesteld. 

Scholing van leerkrachten 
Het onderwijs is constant in beweging en verandert snel. Om hier goed op te kunnen inspelen volgen wij regelmatig opleidingen en cursussen. Ook hebben wij als team samen een aantal studiedagen waarop wij gezamenlijk geschoold worden. Zo houden wij ons onderwijs continu in beweging en spelen wij in op de veranderingen. De data van de studiedagen worden opgenomen in de jaarkalender.  

Groeps-verdeling

 

Groepen


Groep 1-2A: Juf Sjan

Groep 1-2B: Juf Yvonne

Groep 3: Juf Michelle

Groep 4: Juf Lucia

Groep 4-5: Juf Nejla

Groep 6: Juf Nazik

Groep 7: Meester Mike

Groep 8: Juf Sema en Meester Fatih


Schakelklas leerkracht: Juf Judith

Onderwijsassistent: Juf Sumeyye

Godsdienstleerkracht: Meester Mustapha

Gymleerkracht: Juf Manon

Directeur: Samira Budak
IB-er: Martijn Louwerens
Administratief medewerker: Anthonine Brouwers
Conciërge: Arzu Ozkara

 


 

 

 

 


 

 

Schooltijden

Maandag: 8:30 - 12.30  / 13:00 - 14:30

Dinsdag: 8:30 - 12.30  / 13:00 - 14:30

Woensdag: 8:30 - 12.30  / 13:00 - 14:30

Donderdag: 8:30 - 12.30  / 13:00 - 14:30

Vrijdag: 8:30 - 12.15

Wij hanteren een continurooster. Alle kinderen blijven tussen de middag op school.

 

Basisschool Nour is onderdeel van de Stichting voor onderwijs op Islamitische grondslag in Midden- en Oost-Nederland.